Ninkharsag – EP előzetes

Fémforgács

Új EP-je kiadásra készül a brit black metalos Ninkharsag. The Black Swords of Winter című anyaguk még az év vége előtt megjelenik a Vendetta Records kiadásában, amiről Beneath the Cloak of Nightfall dalukat hallgathatjátok meg.

Az alkonyat köpenye alatt, a csillagok fátyla alatt. A nagy ősi láng füstjén túl fényességes istenek uralkodnak…  Büszkén mutatjuk be Beneath the Cloak of Nightfall dalunk, ami közelgő ‘The Black Swords of Winter című EP-ről való, ami Vendetta Record zászlaja alatt fog ki jönni. További információk a megfelelő időben!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.