Megjelent az Everflash új klipje.

Rockvilág.hu online rockmagazin

A DAL 2023 című dalverseny döntőjéig eljutó modern metál zenekar vadonatúj klipje eltér
az eddig megszokottól, hiszen a „Tovább” című daluk a kereskedelmi televíziókban rendszeresen látható tehetségkutatók paródiájaként fogható fel. A klipben felbukkanó zsűritagok és együttesek teljes mértékben a képzelet szüleményei. Természetesen, az EVERFLASH is beszáll ebbe a képzeletbeli versenybe, a zsűri „nagy örömére”.A meglepő fordulatok megjelenítése mellett a csapat számára az is fontos volt, hogy megmutassa az együtteshez nemrégiben csatlakozó új gitárost, Tóth Pétert. A klip forgatása tehát az ő közreműködésével zajlott, mivel nyáron Bencze Márton úgy döntött, hogy kilép a zenekarból. Maga a dal tulajdonképpen erről a helyzetről szól. Arról, hogy a zenekar nem áll meg, hanem megy tovább a rögös úton, amely számukra is sok meglepetéssel és küzdelemmel van kikövezve. A csapat igyekszik leküzdeni azokat az akadályokat, amelyeket a rock és a metál műfaj perifériára szorulása gördít eléjük. A klipnek ismét Koncz Gergely volt az operatőre és vágója, ezen felül a forgatókönyvet is ő írta. A fényekért Gallai Krisztiánnak jár az elismerés. 

A dal létrejöttében most is a hazai rock és metál színtér számos kiemelkedő alakja vett részt. A gitárok felvételeinél Vermes András (Leander Kills) segédkezett, az énekek a Grenma Stúdióban készültek, Botlik Matyi (The Grenma, Kies) szakértelmével, a zseniális keverés és mastering pedig ezúttal is Kiss Jocónak (Nova Prospect) köszönhető. 

Klip: EVERFLASH – TOVÁBB – Hivatalos Videó

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.