Egzisztenciális krízis az anime conon – Új klipet adott ki a Health

Nuskull Magazin

Egész egyszerűen nincs bírás a Healthszel: azon túl, hogy élőben is megbabonáznak, még alig hűlt ki a tavalyi lemezük, de idén év végén már jön is a következő csapás a Los Angeles-i noise/industrial triótól. A Rat Wars december 7-én jelenik meg, szóval ezeket a fasza csávókat még az se zavarja, ha éppenséggel elsiklik a radar alatt az anyag a nagy év végi listázások közepette.

A lemezről már korábban kiröppent három dal, az egyikben pl. a Lamb of God gitárosa, Willie Adler nyüstöli hangszerét döngölő beatekre, míg egy másikban meg Godflesht sample-öznek. A most bemutatott Ashamed (of Being Born) a banda dallamosabb – és azon belül is masszívan melankólikus – oldalát domborítja meg, a hozzá tartozó klipben pedig a bőgős John Famigliettit látjuk, ahogy a Neon Genesis Evangelion Asukájának öltözve részt vesz egy anime konferencián, és pöppet be is fordul önmagába. Mutatjuk is a könnyedén azonosulható mozgóképet, alatta pedig a többi megjelent trekket:

//www.youtube.com/watch?v=PZL1_sImzKY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.