Kill The Lights – Amikor felemészt az önbizalomhiány

Fémforgács

A Bullet for My Valentine, a Throw The Fight, a Threat Signal és a Still Remains egykori tagjaiból álló Kill The Lights kiadta Scapegoat című dalának hivatalos videóját.

A Scapegoat azt az érzést taglalja, amikor csapdába esett a saját fejében, és tudod, érzed onnan nincs menekülés, nincs senki, akihez segítségért fordulhatnál. Az önbizalomhiány, a harag és a depresszió állandó körforgása felemészti a maradék pici önbizalmad és emiatt még a hajlandóság a változtatásra az is meghall benned. Ez olyan, mintha kudarcot vallottál volna, mert mindig a legnegatívabb kimenetelű, vagy legnehezebb helyzetekkel járó utat választod.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.