Unprocessed – Futurisztikus hatások

Fémforgács

A progresszív, alternatív, djent, pop metal, azaz a polyphia stílusú német Unprocessed december 1-én adja ki új lemezét …And Everything In Between címmel. A lemezről a nemrégiben megjelent Blackbone daluk hivatalos videóját nézhetitek meg.

A Blackbone egy modern metal himnusz, jellegzetes Unprocessed riffekkel, egy óriási refrénnel, egy brutális breakdownnal és egy hatalmas epikus szólóval. A dal arról a belső párbeszédről szól, amit az ember a benne élő gyermekével folytat, aki örökké jelen van. A vágyakozásról szól, hogy visszahoznánk azokat az időket, amikor még gondtalanok voltunk és csak éltük a mindennapokat, valamint a dühről, ami azzal a hajnali felismeréssel jár, hogy azok az idők valószínűleg soha nem fognak visszatérni.

Lemezük korábbi videója, a Thrash pedig itt nézhető meg.

A Thrash végső összetétele mindannak, amit az Unprocessed valaha is alkotott, kezdve a Covenant dalaink stílusától a Gold-ig, miközben vadonatúj, soha fel nem fedezett elemekkel egészíti ki stílusunkat. Ezt az új irányt a Futuristic Thrash Metal-nak nevezhetjük, és remélhetőleg pillanatot teremt a modern gitározáshoz és az új játékstílusok innovációjához. A dal a lázálom furcsa hatásaival foglalkozik, és annak a valósághoz való fordulatával az átélő személy számára.”

Ha élőben is kíváncsiak vagytok rájuk 2024.  február 24-én a TesseracT – War of Being World Tour vendégeként a Barba Negrában láthatjátok őket.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.