Allegaeon – Inhumation – klippremier

Fémforgács

Hamarosan új albumával jelentkezik a technikás, dallamos death metalt játszó Allegaeon. Új lemezük munkálatai már javában folynak és előre láthatólag 2024 első felében fog megjelenni a Metal Blade gondozásában. Erről egy friss videót is bemutattak Inhumation címmel, melyben újra a banda eredeti énekese, Ezra Haynes énekel. Haynes az előző énekes, Riley McShane tavalyi távozása után átmenetileg néhány élő fellépésre tért vissza a zenekarba, de helye most már végleges.

Ezen a dalon szerettük volna visszahívni az első albumunk, a 2010-es Fragments Of Form And Function hangulatát.  Ennek a lemeznek a második dala, a The Renewal, amihez egy réteges énekszekciót építettem fel, amit akkoriban nagyon zseniálisnak tartottam. Valami hasonlót, de nagyobbat és fejlettebbet akartam beépíteni az Inhumation-be, tekintve, hogy a dal átkozottul masszív és tömör. Kétségtelenül ez a legagresszívebb dolog, amit valaha írtam. Ráadásul most, hogy az Allegaeon egy olyan csapat, ahol három énekes is énekel, ezt szerettem volna valahogy kihasználni, és bemutatni Michael Stansel őrült énekes tehetségét.” – mondta új dalukról Ezra Haynes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.