Dog Eat Dog – Jön az új lemez, aztán koncert az Analogban

Fémforgács

Két nap múlva, azaz október 20-án adja ki visszatérő albumát a Dog Eat Dog. A ’90-es ével legendás hardcore/hip-hop/punk zenekara 17 év után Free Radicals címmel jelenteti meg ötödik lemezét, amiről most Bar Down daluk videója nézhető meg.

A zenekar a megjelenésre rá néhány héttel november 2-én, Budapesten, az Analog Music Hallban, a Grove Street és a Kings Never Die társaságában élőben is bemutatja új lemezének dalait.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.