AKELA Farkasnap és erdélyi koncertek

rattlead.hu

Idén huszonhetedik alkalommal kerül megrendezésre, hagyományosan október 31 -én, Farkas napján, az Akela Farkasnap, ezúttal négy A betűs zenekarral: Akela, Action, Agregátor, Arany Máté Zenekar. Ezúttal a szokásosnál is nagyobb buli várható, ugyanis nemcsak Pókember 20 éves zenekari tagsága és Petőfi Sándor 200 évvel ezelőtti születése lesz alaposan megünnepelve, hanem Főnök 60. születésnapja is. Továbbá, Akela koncertjén jópár sztárvendég fellépése várható: Király Zoltán „Piócásember” (Moby Dick, VHK), Mezőfi József „November” (Omen), Németh Alajos „Loyzy” (Bikini), Szijártó Zsolt „Szupermen” (MobilMánia), Waszlavik „Gazember’ ‘Petőfi” László, Wolfchild Szasza (Action).
Jegyek kaphatók a szokott és kevésbé szokott helyeken:

Rock1 weboldalán: https://jegy.rock1.hu/akela-xxvii-farkasnap_20231031

Headbanger pólóbolt: 1053 Budapest, Múzeum körút 17.

BlastBeat Bar: 1093 Budapest, Czuczor utca 1.

Barba Negra jegypénztár: 1211 Budapest, Szállító u. 3.

Agregator zenekar: keressétek őket bizalommal!

Ahogy korábban, úgy most is, az Akela Farkasnapra minden Farkas vezeték- ill. keresztnevű komának díjtalan a belépés! (Személyit hozzatok a név igazolásához!)
Esemény Face-oldala: https://www.facebook.com/events/1318500889073333

Az október 31 -i Farkasnap után, november 2-3-4 -én erdélyi miniturnéra indulnak a farkasok. A Mindhalálig Metal turné keretében, a Kalapács zenekar vendégeként, a Dying Wish társaságában lép fel az Akela, és már nagyon várják, hogy az igazán forróra sikerült tavalyi székelyudvarhelyi koncert után újra találkozzanak erdélyi barátaikkal.

Kolozsvár, November 2. Hardward Pub – https://www.facebook.com/events/713416110831014

Marosvásárhely, November 3. Jazz & Blues Club – https://www.facebook.com/events/813040547280513

Székelyudvarhely, November 4. Jungle Club – https://www.facebook.com/events/3663502453878339

A fellépő bandák:

Akela

Facebook: https://www.facebook.com/AkelaJungleBook
Insta: https://www.instagram.com/akelamusic_official
Tik-Tok: https://www.tiktok.com/@_akela_soksoksok

Action: https://www.facebook.com/actionzenekar

Agregator: https://www.facebook.com/agregatorband

Arany Máté Zenekar: https://www.facebook.com/aranymateofficial

Kalapács – https://www.facebook.com/KalapacsZenekarOfficial

Dying Wish – https://www.facebook.com/dyingwishhungary

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) rattlead.hu nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.