Arkas – Új dal, új felállással

Fémforgács

Meglehetős változás álltak be kísérletezős, instrumentális post-math és még számos stíluson átívelő zenét játszó budapesti Arkas zenekar soraiban. A trióból távozott Hilóczki Zsuzsi szaxofonos, akinek helyére Pájer Péter basszusgitáros érkezett. Az új felállás egy friss dalt is készítette címmel, ami egy stúdiós videóit is kapott.

Különösebb története és mondanivalója nincs a dalnak, azokat meghagyjuk azoknak a bandáknak, akik mindenfélét megírnak a dalszövegeikben. Nálunk csak a zene a mozgatóerő. Igyekszünk mindig olyan dolgot kreálni, olyan trükköket bevetni, ami még nem volt, hogy ne legyen senkinek (zenehallgatónak és jómagunknak) se olyan érzése, hogy ezt már hallottuk. Természetesen a saját bőrünkből és a minket ért hatások alól nem tudunk kibújni, csak kamatoztatjuk a széles és megszámlálhatatlan zenei formációból érkezett ihletet és inspirációt.” – mondta új daluk kapcsán Grizner Tamás „Kex” gitáros.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.