Band In The Pit – Lemezelőzetes

Fémforgács

November 15-én goda címmel jelenik meg az instrumentális psychedelic/stoner rockban utazó Band In The Pit zenekar hatodik soralbuma. A dunaújvárosi trió, Késmárky Szabolcs gitáros, Prókai Norman dobos és Schneider Vilmos basszusgitáros 12 éve nyomja egyedi hangulatú, nyers, meditatív, sajátosan magávalragadó, indusztriális, némi törzsi jellegű atmoszférákkal átitatott, hazánkban szinte egyedülállónak számító zenéjét.  A lemezborító Kis Anna képéből készült, az első elzőzetest pedig címadó daluk valamivel több mint 6 és félperces lebegése adja.

A lemezbemutató október 26-án lesz a Riff Budapest-ben, ahol is a francia Occult Hand Order és Karancz Ákos szólóprojektje, a Pilot Voyager társaságában lépnek fel.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.