Total Breakdown- Új rendezvénysorozat indul Budapest szívében.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Total Breakdown név alatt egy új rendezvénysorozat indul a legendás Metro Club-ban. Most pénteken, október hatodikán ismét az élő rock zenéé lesz a főszerep a belvárosi szórakozóhelyen, ami az utóbbi években inkább az elektronikus zene szerelmeseinek volt egy központja.  A nyitóest két fellépője egyaránt Nagykanizsáról érkezik majd. Előbb egy nagyon friss formáció a Without Frames lép a színpadra, akik nemrég jelentették meg bemutatkozó single-jüket, majd pedig érkezik a lassan tíz éves Your Last Steps is, akik 2023-ban Lánc címmel egy zseniális új albummal rukkoltak elő. A koncertek után pedig a legvadabb rockdiszkó várja a jelenlevőket, a Metalcore és a Modern Metal műfajok legnagyobb slágereivel.

Engedjétek meg, hogy meginvitáljunk titeket egy őrületesen nagy metál partyba Október 6-án! Ahogy arról szó is volt a napokban, elhozzuk nektek a legnagyobb legendákat a legyártott playlisten, amiben ti is nagyon sokat segítettetek – ezer hála amúgy – de most egy kis bemutatót olvashattok, hogy mindenki tökre tudja kiknek a zenéi várhatóak az este nagyrészében :
I See Stars, Asking Alexandria, Architects, While She Sleeps, Bad Omens, I Prevail, Electric Callboy, Bury Tomorrow, Motionless In White, Northlane, Parkway Drive, Imminence, Lorna Shore, Brand Of Sacrifice, Falling In Reverse, Ice Nine Kills, Chelsea Grin, Beartooth, Bring Me The Horizon, The Amity Affliction, A Day To Remember, és még a többiek természetesten!

Az este tervezett menetrendje:
Kapunyitás: 21:00
Without Frames: 21:30
Your Last Steps: 22:10
Rockdiszkó: 23:00

Jegyek :
Online: https://oneticket.hu/total-breakdown-grand-opening-metro…
Elővételben az első 100 darab: 1000HUF
Helyszíni jegy: 1500HUF

 
 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.