Lorna Shore – Welcome Back, O’ Sleeping Dreamer – klippremier

Fémforgács

Welcome Back, O ‘ Sleeping Dreamer című dalához készítette el új videóját a Lorna Shore. A dal a zenekar 2022-es Pain Remains albumának nyitódala, a videót pedig Eric Richter rendezte.

A Welcome Back O’ Sleeping Dreamer egy olyan dal, amely szerintünk annyi dicsfényt érdemel, mint a Pain Remains bármelyik másik dala. Ez egy kulcsfontosságú dal volt a lemez írási folyamatban, ugyanis ez volt az a dal, amely lendületet adott a lemez további részeihez. Ez az a dal, amit a legnagyobb élvezettel írtunk, és azt hiszem, a mai napig talán az egyik kedvenc dalunk a lemezen. Olyan sötét, mint amilyen világos, intenzív, miközben nem túlságosan uralkodott. Ez lett a legközelebb ahhoz az egyensúlyhoz, amit az albumon akartunk, miközben mégis egyedülálló a Pain Remains többi dalához képest.” – mondta Adam De Micco gitáros.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.