Soulharbour – LOST – klippremier és album bejelentés

Fémforgács

Hamarosan érkezik a hazai prog-metalcore zenekar, a Soulharbour első lemeze, az ODYSSEY. Lemezük november 29-én fog megjelenni, aminek harmadik előzeteseként LOST daluk videóját tették közzé.

A LOST azt az állapotot dolgozza fel, amikor a kilátástalanság, a közöny és az önsajnálat teljesen megbénít minket. Amikor teljesen elveszettnek érezzük magunkat, olykor mérhetetlen dühöt érzünk önnön tehetetlenségünk felett és mivel nem racionális a viselkedésünk és nem látunk tisztán, nem is feltétlenül tudjuk mi okozza ezt az állapotot. Ez egy borzasztóan mély gödör, amiből gyakran csak külső segítséggel tudunk kimászni, viszont a kétségbeesettségünk közepette gyakran bántjuk azokat az embereket is, akik a legközelebb állnak hozzánk.

A zenekar alapötlete 2017 környékén realizálódott, amikor is Kulutácz Endre és Mede György egy közös dalt készített Endre a Silent Homes-ból való távozása után. Egy évvel később elkészült egy újabb daluk majd 2021-ig az egyéb elfoglaltságaik miatt nem folytatták közös munkát. A két személyes projekt rövid időn belül zenekarrá vált a Silent Homes és a Midnight in November volt tagjaival kiegészülve. A Soulharbour 2023 májusában debütált zenekarként a SPLIT című dallal, majd augusztusban megjelent a 2017-es Farewell felújított változata. 

Az album az eddig megjelent 3 klippes dallal együtt összesen 9 számot fog tartalmazni. Az album keverése és a master, gitársounk Mede György keze munkáját dícséri, a borítót pedig énekesünk, Kulutácz Endre készítette.

“Az elmúlt másfél évben rengeteget dolgoztunk az anyagon és bátran ki merjük jelenteni, hogy mindannyian a lehető legjobbat hoztuk ki magunkból a munkálatok és az írás során.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.