Krypta – Lépj be a finn okkult rock világába

Fémforgács

November 3-án a Svart Records kiadásában jelenik meg a finn okkult rocker, a Krypta debütáló albuma. A zenekar a dalszerző gitáros, Henri Seger (Tyrantti) új bandája. Első lemezük, amely az Outo laakso címet kapta tele lesz költői nosztalgiával, dallamos gitár-riffekkel és harmóniákkal.

A kripta ajtaja nyitva áll – lépj be a finn okkult rock világába!

Szeretettél olyan valóságban élni, ahol Freeman és a Blue Öyster Cult együtt zenél? Ha a válaszod igen, akkor ezt megkapod az okkult rock és a finn melankólia hatásait elegyítő Krypta zenéjéből, melynek finom misztikuma éhes lelked vágyik.” – olvasható kiadójuk, a Svart Records közleményében.

Kedvcsinálóként máris itt vannak Dorian Gray, valamint Vala című dalaik videói.

Krypta – Outo laakso

(Svart Records)

1. Tanssi
2. Vala
3. Dorian Gray
4. Aika meitä:
5. Outo laakso
6. Tuntematon, pimeä
7. Suuri voima
8. Mustaa kohinaa
9. Joki
10. Tuon kukkulan takana

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.