Thy Art Is Murder – Botránnyal jelent meg az új albumuk

Fémforgács

Meglehetősen botrányos módon jelent meg a Thy Art Is Murder új albuma, a Godlike. A zenekar énekesét, CJ McMahont a lemez megjelenése napján (szeptember 22) kirúgtak a bandából, amit ő maga is csak a hírekből tudott meg.

Most ébredtem fel és láttam a híreket. Igen, így tudtam meg. És igen, ez nem a teljes történet…

Égjen halálra mindenki!

A zenekar közleménye erről így szól:

Ami az elmúlt egy hónapban történt, nem az szolgált a döntésünk okául, hanem csak egy újabb jele volt annak a régóta tartó folyamatnak, hogy [McMahon] személyisége és ítélőképessége eltorzult. Ha úgy tetszik, ez volt az utolsó csepp a pohárban.”

Emellett azt írják, a frontember azzal is fenyegetőzött, hogy belülről teszi tönkre a zenekart, ha a többiek nem alkalmazkodnak az elképzeléseihez és ideológiáihoz. Az új album online streaming verziójáról a banda le is törölte McMahon vokáljait és egy eddig meg nem nevezett énekessel mutatták azt be. Sokan úgy vélik, hogy az új énekes Tyler Miller az Aversions Crown-ból. Ezt majd mi is megtudjuk a banda október 12-ei, Barba Negrás koncertjén, ahol is a Whitechapel, a Fit For An Autopsy és a Spite társaságában mutatják be új lemezük dalait.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.