Birdmask – Ha rosszul érzem magam: szomorúság, ha jól: vidámság

Fémforgács

A Birdmask a Zeal & Ardor feje, Manuel Gagneux alternatív kamara pop-punk szólóprojektje. Első EP-je Tristan címmel november 24-én jelenik meg, amiről Recovery dalát tette közre.

Míg a Zeal & Ardor-ban úgy viselkedek, mintha egy másik ember lennék, addig a Birdmask-ban nagyjából én vagyok. Ez az én vidám butaságom és gyerekes felfedező képességem. Ez közelebb áll ahhoz, aki a való életben vagyok. Ennek nincs igazán olyan társadalmi vonatkozása, mint a Zeal & Ardor-nak. Csak ennyi: ma rosszul érzem magam, tehát itt a szomorúságom, vagy ma jól érzem magam, itt a jókedvem.” – mesélte projektjéről.

A Tristan-on több szomorúságra kell számítaniuk, mint jókedvre. Mindez azt mutatja, hogy Gagneux finomabb, melankolikusabb hangokba hajlik.  További dalait bandcamp oldalán találjátok.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.