Common Sage – Hiraeth – kooperáció a összeállt a Further Seems Forever énekesével

Fémforgács

A New York-i post-hardcore Common Sage összeállt a Further Seems Forever énekesével, Jason Gleasonnal, hogy közösen rögzítsék Hiraeth daluk videóját.

A kezdetben csak hangszeresen vettük fel a dalt. Kidolgoztuk a szerkezetet mindenféle énekdallam, vagy szöveg nélkül.” – mesélte a Common Sage gitárosa/énekese Julian Rosen. “Később, ahogy visszamegyünk a stúdióba, hogy befejezzük a dalt menedzserünk (Michael Dubin) mondta, hogy megmutatta azt barátjának Jason Gleasonnak, akinek tetszett a téma és mondta, hogy benne lenne velünk egy közös dalban. Mondtam, hogy remek ötletnek tűnik. Szerintem tökéletesen illeszkedik, azt képzeltem, a dal pedig stílusában is bitang jó lett.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.