Maggot Heart – Archer – újabb lemezelőzetes dal

Fémforgács

Szeptember 22-én adja ki új albumát az Linnéa Olsson (Beastmilk, Grave Pleasures, Sonic Ritual, ex-The Oath) vezette, a post-punk és az okkult doom hatásaival dolgozó Maggot Heart. Hunger című albumuk saját bevallásuk szerint: “Kiváló formában találja meg az okkult rock hangulatát“. Ennek bizonyítékául itt van harmadik dal előzetesük, az Archer. A dalról a frontasszony, Linnéa Olsson az alábbiakat mondta:

Ez a dal egyszerre melankolikus és eufórikus… néha nem tudod eldönteni, hogy az egyiket, vagy a másikat érzed-e. Valójában Courtney Love-ra gondoltam, amikor a kórusát akartam írni. Akárhogy is, úgy gondolom, hogy ez egyfajta alap dal, a felszínen nagyon egyszerű, de alatta meglehetősen bonyolult.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.