Suffocation – Seraphim Enslavement – klippremier

Fémforgács

Hamarosan új nagylemezével tér vissza a New York-i death metal legenda, a Suffocation. Új albumuk Hymns From The Apocrypha címmel, november 3-án fog megjelenni a Nuclear Blast gondozásában.

Ez a lemez felvonultatja azokat a brutális, technikás, kaotikus fordulatokat, amelyeket mindenki elvárhat a Suffocationtől.” – mondta a banda basszusgitárosa, Derek Boyer. “Plusz olyan új elemeket is, amelyek kevésbé megszokottak tőlünk. Ez a második közös munkánk Christian Donaldsonnal, aki egyébként a Live In North America keverését és maszterelését is végezte, és ezen a lemezen is abszolút kitett magáért! Alig várjuk, hogy színpadra állhassunk ezekkel a dalokkal, és szétzúzzunk mindent, ami csak az utunkba kerül!

Egy kreatívan megkomponált darabról beszélünk, amely ötvözi a zenei stílusunkat a lírai mélységgel és a bonyolult művészi megoldásokkal. Ez az album a brutális zene iránti elkötelezettségünkről tanúskodik, amit a Seraphim Enslavement című kislemezünk videóklipjében is bemutatunk. Ez egy vizuális utazás, amely kiegészíti az album koncepcióját.” – tette hozzá Ricky Myers énekes.

A lemezről elsőként a Tom Flynn által rendezett Seraphim Enslavement című daluk hivatalos videója nézhető meg.

Ide tartozó hír, hogy a Suffocation jövő év elején európai turnéra indul, melynek keretében, 2024. február 5-én a Dürer Kertben élőbőben is bemutatják új lemezük dalait. A turnéra a  Sanguisugabogg, az Enterprise Earth és az Organectomy kíséri el őket. A turné állomásait itt találjátok.

Suffocation – Hymns From The Apocrypha
 (Nuclear Blast)

1. Hymns from the Apocrypha
2. Perpetual Deception
3. Dim Veil of Obscurity
4. Immortal Execration
5. Seraphim Enslavement
6. Descendants
7. Embrace the Suffering
8. Delusions of Mortality
9. Ignorant Deprivation

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.