Szinte a semmiből új lemezt ránt elő pénteken a Tomb Mold

Nuskull Magazin

Érdekes megjelenési tendenciával operál a kanadai Tomb Mold: a death metal-zenekar a 2017-es első nagylemeze, a Primordial Malignity után lényegében évente örvendeztette meg a műfaj rajongóit teljes anyagokkal. A színtér leginkább a harmadik, Planetary Clairvoyance c. kiadvánnyal ismerte meg – és zárta a szívükbe – őket, hogy azután a banda el is csendesedjen, pár közösségi médiás felbukkanást és egy tavalyi demót leszámítva.

A várakozásnak azonban most vége, ugyanis szeptember 11-én, hétfőn a srácok kiadója, a 20 Buck Spin robbantotta a hírt: jön a banda negyedik nagylemeze, a The Enduring Spirit – ráadásul most pénteken. Igen, nincsenek előzetesen kidobált szinglik, hónapokig épített kampány, dirr, instant kapjuk is a cuccot a pofánkba. Szeptember 15-én, a digitális rilíz napján pedig a fizikai formátumra is elindul az előrendelés, ami rá majd’ egy hónapra, október 13-án válik elérhetővé.

A lemezen, amit ezúttal is Arthur Rizk (Power Trip, Turnstile, Ghostemane, stb.) kevert és maszterelt, hét dal kap helyett. Mivel előzetes ugyebár nincs, így odalentre bedobjuk a már emlegetett hármas pusztulatot ízelítő gyanánt.

1. The Perfect Memory (Phantasm of Aura)
2. Angelic Fabrications
3. Will Of Whispers
4. Fate’s Tangled Thread
5. Flesh as Armour
6. Servants of Possibility
7. The Enduring Spirit of Calamity

//www.youtube.com/watch?v=zx7RPlrt5jI

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.