Reign of Z

Ladies in Rock

A Reign of Z 2017-ben jött létre az Egyesült Államokban, műfajuk hard rock/alternatív metal. Dalaik rendszerint súlyos témákhoz nyúlnak, mint például a testdiszmorfiás zavar, a bullying vagy a szexuális zaklatás. Az énekesnő, Zosia West számára nem ismeretlen az élet sötét oldala, így zenéjükkel a zaklatott emberek számára is vigaszt nyújtanának.
2018-ban elkezdték kiadni első dalaikat, majd 2019. április 19-én jelentkeztek Mirrors and Memoirs című EP-jükkel, amely négy dalt tartalmaz. 2021 és 2023 között három újabb dalt jelentettek meg.

Tagok:
Zosia West – ének
Steven Lords – gitár
Zach Cunningham – gitár
Stephen Berg – basszusgitár
Nick Kramer – dob

Facebook: https://www.facebook.com/ReignofZ/

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Ladies in Rock nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.