Howling Giant – Érkezik az új lemezük

Fémforgács

Október 27-én Glass Future címmel adja ki új albumát a Nashville-i származású, heavy prog-rockot játszó Howling Giant. A triónak ez lesz az első lemeze, amit új basszusgitárosukkal, Sebastian Baltesszel készítenek el, aki nem más, mint az Accept egykori baszusgitárosának, Peter Baltesnek a fia, aki a dalokban, mint társszerző működött közre.

A Glass  Future a második lemezük látszólag a 2019-es The Space Between Worlds albumuk folytatása.” – mondta Tom Polzine gitáros/énekes. “Új dalainkban azonban tágítottuk a határainkat. Interakciónkban progba illő passzusokkal, sivatagi és pszichedelikus metal pillanatokkal, valamint a klesszikus metal robbanékony passzusokkal jövünk.

Kedvcsinálóként máris itt van két videójuk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.