Icarus Witch – Boszorkányok órája

Fémforgács

Tavaly decemberben adtuk hírül, hogy új lemezének dalain dolgozik a Pittsburgh-i heavy metal zenekar az Icarus Witch. Lemezük október 27-én No Devil Lived On címmel fog megjelenni a  Cleopatra Records kiadásában. A lemezt 20 éves fennállásuk évfordulójára időzítetek, ami nem mellesleg az első koncepcionális lemezük. Témája a boszorkányság és okkultizmus körül forog.

A lemezről Rise Of The Witches daluk ismerhető meg, amit  Jason “Sin” Myers alapító basszusgitáros / billentyűs így mutatott be:

Ez a dal a modern okkultisták metalos csatába hívó szava, ami hadat üzen minden, gondolkodásra képtelen egyednek. Mi vagyunk a boszorkányok, erőink egyesülnek! Ez a dal azoknak szól, akik nem félnek a szabadságért harcolni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.