The Rolling Stones – Igenis haragszunk rájuk!

Hard Rock Magazin

Azt nem tudni, hogy szándékosan szívatja-e a Rolling Stones az új dalának előzetesével a rajongótáborát, vagy az extrém terhelés miatt tetszhalott a Don’t Get Angry With Me beharangozására kreált weboldal.

A Stones a Hackney Gazette nevű marginális londoni újságban tett közzé a múlt héten egy rejtélyes hirdetést, amely félreérthetetlenül utal arra, hogy igenis megjelenik a banda régóta ígérgetett új albuma.
A Don’t Get Angry With Me című első kislemezdal szeptember 6-án jön ki, amelynek a promotálására külön weboldalt hoztak létre, és nemrég nagy felhajtással közzétették belőle egy 16 másodperces részletet. Az túlzás, hogy az oldal elérhetetlen, de kisebb sportélménnyel ér fel, mire az F5 gomb életre kelti a nótatöredéket.
Ha valaki ezt nem hajlandó kivárni, akkor itt van egy nem hivatalos megosztás:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.