October Tide – Kevesebb doom, több death metal

Fémforgács

A svéd dallamos doom/death metal mesterei, az October Tide bejelentette új albumát. The Cancer Pledge című lemezük október 6-án jelenik meg az Agonia Records gondozásában.

Ez előző albumunk, a In Splendor Below (2019) közvetlen folytatása.” – mondta Fredrik Norrman gitáros (ex-Katatonia, ex-Trees Of Eternity, Thenighttimeproject). “Kevesebb doom és több death metal, mégis több dallamossággal és zeneileg több réteggel. Azokból a lemezekből kerestem hozzá ihletet, amelyeket a 80-as és 90-es években hallgattam, amiken felnőttem. De még mindig úgy hangzik, mint az October Tide.”

Nyolc dalos lemezükről elsőként a videót kapott Tapestry Of Our End dalukkal lehet megismerkedni.

October Tide – The Cancer Pledge

(Agonia Records)

1. Peaceful, Quiet, Safe

2. Tapestry Of Our End

3. Példa nélküli agresszió

4. Blodfattig

5. The Cancer Pledge

6. I Know Why I’m Cold

7. Season Of Arson

8. Breathe the Water

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.