Alice Coopert lapátra tették

Hard Rock Magazin

Alice Cooper transzneműséggel és kiskorúakkal kapcsolatos megjegyzései felzúdulást váltottak ki, emiatt a Vampyre Cosmetics cég azonnal felbontotta vele a sminkkollekcióra vonatkozó szerződését.

Alice Cooper ellenzi a kiskorúak transznemű műtétjeit divathóbortnak nevezve azt, és kritizálta a woke kultúra szellemiségét. Ezt követően a Vampyre Cosmetics bejelentette, hogy felbontja a vele kötött szerződését, mivel nyíltan kiállnak az LMBTQ+ közösség mellett:
“Alice Cooper közelmúltbeli kijelentései miatt nem folytatjuk vele az együttműködést, hiszünk abban, hogy mindenkinek jár az egészségügyi ellátás. Minden webshopos előrendelés árát visszatérítjük.”
A kérdéses interjúban Coopert arról kérdezték, mit gondol nagynevű zenésztársai nemi identitással kapcsolatos megjegyzéseiről, amire azt mondta:
“Helytelennek tartom, hogy például van egy hatéves gyerek, akinek fogalma sincs a világról. Ő csak játszani akar, és te összezavarod azzal, hogy »igen, fiú vagy, de lehetnél lány is, ha azt szeretnéd«.
Az én logikám többnyire ez: »ha ilyen nemi szerveid vannak, akkor fiú vagy, ha olyan nemi szerveid vannak, akkor lány vagy«. Különbség van aközött, hogy »férfi vagyok, aki valójában nő, vagy nő vagyok, aki valójában férfi«, és aközött, hogy nő vagy férfi akarok lenni. Férfinak vagy nőnek születünk, a tények makacs dolgok.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.