Így ünnepelte húszéves albumát az Evanescence

Fémcsajok

Ausztráliában turnézik az Evanescence, debütáló albumuk, a "Fallen" pedig idén lett húszéves. Az arkansasi zenekart még 1995-ben hívta életre Amy Lee énekesnő és Ben Moody gitáros, ekkortájt kezdték el írni a szóban forgó korong dalait is, ám az áttörésre egészen 2003-ig kellett várniuk.

Ekkor robbant be a csapat a rockszcénába a Bring Me To Life című szerzeménnyel, amely hetekig lesöpörhetetlen volt a listák éléről, Ausztráliában pedig az év végéig tartotta a csúcsot. A "Fallen" szintén aratott, amely kiadvánnyal 2004-ben Grammy-díjat nyert a banda, és bár az elmúlt 21 évben több tagcsere és távozás tarkította a formáció életét, sikerük a mai napig töretlen.

Augusztus 24-én Brisbane-ben adott koncertet a zenekar, a bulin pedig rengeteg dal felcsendült a fent említett lemezről, a Bring Me To Life mellett hallhatták a rajongók a gyönyörű balladát, a My Immortalt, a Going Undert, az Imaginary-t és egy egyveleget, amelyben helyet kapott a Haunted, a My Last Breath, az Everybody's Fool és a Whisper is.

Íme, néhány videó a koncertről!

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.