Mégsem a bejelentett időpontban érkezik a Bring Me the Horizon új EP-je

Nuskull Magazin

Kicsivel több mint három hét lett volna hátra a Bring Me the Horizon legújabb EP-je, a Post Human: NeX GEn megjelenéséig, amikor is Oli Skyes frontember a közösségi profiljain jelentette be, hogy

mégsem szeptember 15-én érkezik a cucc.

Jogosan merül fel benned a kérdés, hogy akkor mikor? Nos, ezt még a zenekar se tudja, viszont megnyugtatták rajongóikat, hogy hamarosan. A késedelmet egyébként annak tudják be, hogy rajtuk kívül álló okok miatt nem tudták még az elvárásaiknak megfelelően befejezni az anyagot.

Amíg körmeidet rágcsálva várod a friss kiadványt, el is olvashatod, miért és hogyan sikerült a pop metalosoknak összehozni az év egyik legkirályabb buliját a Papp Laciban, közben pedig pöröghetnek az EP eddig kiadott darabjai:

//www.youtube.com/watch?v=2TjcPpasesA

//www.youtube.com/watch?v=xv-70a6yXfM

//www.youtube.com/watch?v=IPUUbVhvqrE

//www.youtube.com/watch?v=FsNGxsrcZas

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.