Thy Art Is Murder – Megjelent a Decade of Hate Live album

Fémforgács

Megjelent a Thy Art Is Murder első koncertalbuma. A július 27-én Decade Of Hate (Live in Melbourne 2023) címmel napvilágot látott 13 dalos élő anyag Hate albumuk 10. jubileumára készült el. Fizikálisan november 17-én fog megjelenni a Nuclear Blast kiadásában

Emellett megjelent egy újabb ízelítő a szeptember 15-én érkező Godlike című új albumról. Blood Throne videójuk kapcsán Andy Marsh gitáros így beszélt:

Amikor elkezdtünk dolgozni ezen a dalon, az volt a célunk, hogy ugyanazt a zsigeri energiát hasznosítsuk, ami a Death Squad Anthemet hajtotta, miközben feszegettük a határainkat, hogy valami egyedit alkossunk. A Blood Throne megtestesíti mind azt a kreatív himnikus erőre és groove-ra tett kísérletünket, amely spirálszerűen a perifériára szorultak munkájából és fájdalmából profitáló és gyarapodó szervezetek és rezsimek tükörképévé válik. Egész karrierünk során szembeszálltunk ezekkel a témákkal, mégpedig azzal a céllal, hogy tüzet gyújtsunk minden egyes hallgatóban, a kollektív erőt inspiráljuk, és szembeszálljunk azok uralmával, akik állandósítják a szenvedést.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.