Agriculture – Az emberiségről az emberiségnek

Fémforgács

Az Agriculture egy extatikus black metal banda Los Angelesből. Zenéjük meglehetősen széles skálán mozog az inde-rocktól a post-metalon át a hagyományos black metalig bezárólag. Július 21-én kiadott debütálóalbumukon az emberiség legragyogóbb érzelmeinek és pillanatait (új világok felfedezése, a holdra szállás, stb…) mutatják be egyedi zenéjük extrém pompája által. Dalaik improvizációs, kísérletező és katartikus elemein keresztül megrendítő zeneiszépséggel illusztrálják mindezt, melyek azáltal, hogy transzcendentális élményét nyújtanak, az önértékelés felé is sodornak minket.

Az eksztatikus öröm nem csak boldogság; ez az ujjongás érzése, amely érzelmileg és metafizikai, vitathatatlanul spirituális értelemben is hatással van ránk. Örülünk, hogy megosztjuk zenei nézőpontjukat az emberiséggel, az emberiségről! Az őrülten gyorsan mozgó, összetett riffeinken belül érzhetitek az általuk átélt örömöt, amely megnyilvánul ezen az albumon. Még a legsötétebb napjainkban is van fény, és nem számít, ki vagy, megtalálhatod a helyed.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.