A Knocked Loose énekesével nyomta a The Killt a Thirty Seconds to Mars

Nuskull Magazin

Fiatalabb olvasóinknak most valószínűleg le fog esni az álla e mondat láttán, de voltak idők, hogy a Thirty Seconds to Mars még rockzenét játszott. Bizony ám! Gitárral, torzítással, meg minden egyéb finomsággal. Sőt, továbbmegyek, volt olyan szakasza is az általunk ismert idősíknak, hogy a második lemezük, a 2005-ben megjelent A Beautiful Lie akkora generációs menedékhely volt a meg nem értett fiataloknak, hogy az album leghíresebb száma, a The Kill (Bury Me) több mint 200 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on és közel félmilliárd lejátszásnál a Spotify-on.

Szóval nem akkora meglepetés, hogy a mára lakossági popzenét játszó, időközben durván megfogyatkozott „zenekar” azért még elő-előveszi. Mármint a dalt a koncerteken. Történt ez most is a chicagói Lollapalooza feszten, ahol a dal felénél egy, a NuSkull követőinek aztán egyáltalán nem ismeretlen arc ugrott be fítelni a dalba: Bryan Garris a Knocked Loose-ból. Ez egyszerre meglepő, ugyanakkor kicsit sem. A hardcore-banda az utóbbi két évben lényegében az összes nagy popfesztivált végigjárja a tengerentúlon, amit Garris pár napja így summázott a Twitteren:

Idén jó pár mainstrem popfesztivált megszálltunk: kezdve a Coachellával, majd a Bonnaroo-n át most itt a Lollapalooza. Nem illünk be, nem tartozunk ide, de ez nem igazán érdekel minket. Minden fellépés csodás volt, minden színtér befogadó.

//www.youtube.com/watch?v=KbyPKX4SUm0

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.