La Chinga – A rock’n’roll fémes riffei, szerelem, sex és halál

Fémforgács

A kanadai hard rock/power rock trió a La Chinga megosztotta Light It Up című dalának hivatalos videóját, ami október 6-án a Ripple Music gondozásában megjelenő új albumuk, a Primal Forces első előzetese.

A Primal Forces a zenekar negyedik albuma, amelynek dalaik a világban zajló zavargások, a bezárások és a világjárvány viharos időszaka és disztópikus hangulata járja át.

A szerelem, a szex, a halál és a pokol témái egy kosárban. Szóval miért ne vágnánk bele, és mennénk neki nagy durranással. Mondhatjuk, hogy ez az album új terepre hajtja a bandát. Azért továbbra is megmaradnak a rock’n’roll nehéz, fémes riff-szálai, kórusok zúgó fúziójában, amelyeket a világ összeomlásáig énekelnek!” – mondták új lemezük kapcsán.

La Chinga – Primal Forces

(Ripple Music)

1. Light It Up

2. Ride The Dragon

3. Bolt Of Lightning

4. Backs To The Wall

5. Witch’s Heart

6. The Call

7. Stars Fall From The Sky

8. Electric Eliminator

9. Rings Of Power

10. Motor Boogie

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.