Budapestre jön a Delain!

Fémcsajok

2021 februárjában az alapító Martijn Westerholt-ot leszámítva az összes tag elhagyta a holland Delain fedélzetét - a csapaton belüli ellentétek kezelhetetlenné váltak, így az énekesnő Charlotte Wessels, Otto Schimmelpenninck van der Oije és Timo Somers kereket oldottak.

Tavaly nyáron mutatkoztak be az új zenészek, a mikrofon új gazdája pedig az erdélyi születésű, de tinédzser kora óta Olaszországban élő Diana Leah lett, akivel a zenekar első közös albumát "Dark Waters" címmel idén februárban küldte boltokba.

A banda jövőre megtartja első turnéját új felállásában, Dark Waters Over Europe elnevezés alatt, a koncertkörút keretein belül pedig Magyarországra is ellátogatnak - a Barba Negrában mutatják be a "Dark Waters" dalait 2024. január 27-én, a jegyeket pedig holnaptól lehet beszerezni.

 

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.