Egy hét múlva érkezik a Kreator, Biohazard, Terror hármas

Rockvilág.hu online rockmagazin

Zsinórban harmadik éve hozza el nekünk nyáron a Baraba Negrába a Kreatort a H-Music, mindig változó kísérő zenekarokkal. Idén is különleges társakkal érkeznek Mille Petrozák, hiszen most az amerikai HC vonal lesz erősen képviseltetve a germán thrash horda mellett. Érkezik a pár év szünet után ismét újjáalakult Biohazard és a Terror is. Illetve beugrik még a Sacred Reich is, Természetesen a hazai bandák sem maradhatnak ki a két színpados minifesztoválból. Csatlakozott az eseményhez az AMD a Remorse és az Archaic is.

 
KREATOR – BIOHAZARD co-headline show
+ TERROR
+SACRED REICH
+ AMD
+ REMORSE
+ ARCHAIC
BUDAPEST
Barba Negra
2023.08.01.
Kapunyitás: 17:00
 
 
 
❒ JEGYÁRAK / PRICES:
9999 Ft ▲ Early Bird – limitált (!)
12999 Ft ▲ Elővételben 1. – 2023.05.31-ig
13999 Ft ▲ Elővételben 2. – 2023.07.31-ig
14999 Ft ▲ A koncert napján
 
❒ JEGYINFORMÁCIÓ / TICKET INFORMATIONS
▲ Felelősséget csak a ROCK1, vagy hivatalos partnereinktől vásárolt jegyekért tudunk vállalni. // We can only take responsibility for those tickets which were bought at ROCK1 or at our official partners.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen! // Please do not post
your ticket at any online interface!
 
❑ KORHATÁR A PROGRAMOKRA // AGE LIMIT
18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten! /// Visitors under 18 should be accompanied by parents!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.