A Health is fellép az idei Fekete Zajon

Nuskull Magazin

Újabb nevekkel frissítette fellépőinek listáját a Fekete Zaj. Az augusztus 16-19. közt, a Sástó melletti Mátra kempingben tartott fesztiválon velünk lesz majd többek közt az amerikai Health, a horvát Neon Lies és a lengyel Moriah Woods is. A teljes csomagért át is adjuk a szót a szervezőknek:

Hoztunk pár új nevet! A tavalyi klubkoncert után ezúttal a Mátrában lép fel a Health, szintén először játszik nálunk a Pesten már népszerű horvát Neon Lies és mély földet hoz a hegyekbe a Terra Profonda is. Nektek zenél majd a Pilot Voyager, Lengyelországból érkezik a Moriah Woods, Győrből pedig a Furunculus. A Törzs új lemezen és egy doboscserén dolgozik, de a Zaj kedvéért megtörik a csendet, ráadásul a Delta színpadon teszik majd ezt.

A tavaly összerakott VHK-feldolgozáslemez (Végtelenből Kilőtt Nyilak) egy jó apropót szolgáltat arra, hogy a lemezen szereplő előadókkal közösen csináljunk egy VHK-ra épülő programsorozatot a fesztivál pénteki napján. Ezt a programot a Vad és a Kollektív Alternatív Zeneműhely kollab-koncertje nyitja majd, a többi ezzel kapcsolatos részlettel is jövünk majd külön posztban.

A korábban bejelentett húzónevek között például az alábbiak szerepelnek:

  • Celeste
  • Laibach
  • Kalandra
  • The Ocean
  • Playgrounded
  • Sylvaine
  • The Devil’s Trade
  • Thy Catafalque
  • VHK

Még nem késő jegyeket, illetve szállást foglalni az év egyik legbensőségesebb fesztiváljára.

Ma este pedig ingyenes warmup buli lesz a Dürerben a kanadai Actors, a Post Analog Disorder és a Man + Machine részvételével. További infók az eseménynél.

//www.youtube.com/watch?v=1RnTuIw4OXI

//www.youtube.com/watch?v=WPQpeMseLEM

//www.youtube.com/watch?v=z0_ll_lvH9g

Plusz a zajosok voltak olyan nagylelkűek, hogy bepakolták egy lejátszási listába az idei fellépőket, ezzel is elősegítvén a hangolódást:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.