Tatiana Shmailyuk: "Hét hónapja józan vagyok!"

Fémcsajok

Bár nem igazán olvashattunk arról, hogy a Jinjer frontlányának, Tatiana Shmailyuknak alkoholproblémái lennének, de legfrissebb Instagram-posztja szerint a dekoratív külsejű énekesnő - sok sztárhoz hasonlóan - megküzdött ezzel a démonnal. Azonban Tati már nem szemez a pohár fenekével, ugyanis egy fénykép kíséretében a következőt írta a közösségi oldalra:

"7 hónapja vagyok józan. Lássuk, meddig jutok el."

A kijevi zenekar egyébként dolgozik új albumán, amely már 80%-ban elkészült - erről korábban itt írtunk, valamint minden egyes koncertet adománygyűjtésre használnak fel, így segítve az ukrán-orosz háború miatt szenvedő honfitársaikon.

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.