Igazi feel good energiákat áraszt a Taking Back Sunday új dala

Nuskull Magazin

Négy év után új dallal jelentkezett a Taking Back Sunday. A megkerülhetetlen emo-zenekar egy pozitív töltetű, a fájdalmainkon (és gyászon) túllendítő, reményteli darabként aposztrofálja a The One-t, és ez nem is lehet véletlen: a tétel fő riffje a bőgős Shaun Cooper nevéhez fűződik, aki még a covid járvány elején veszítette el nagyanyját és csak a zeneszerzésben talált vigaszt. További érdekesség, hogy a zenekar többi tagja nem is tudott erről az egészről, amíg el nem készült a dal, ami így még inkább különleges darabbá lépett elő.

A TBS sosem zárkózott el a popzene világától, így egyáltalán nem meglepő, hogy a dal producere Tushar Apte (BTS, Demi Lovato, Nicki Minaj stb.) volt, míg a keverésért Neal Avron (Fall Out Boy, Weezer, Yellowcard) felelt. A megjelenéssel együtt a zenekar azt is bejelentette, hogy miután 2019-ben otthagyták a Hopeless-t, és közel három évig nem is volt kiadójuk, idén év elején leszerződtek a Los Angeles-i Fantasy Recordsszal. Így most már nincs kizárva, hogy a zenekar jobban aktivizálódik a közeljövőben.

//www.youtube.com/watch?v=vCJ5FprgAKs

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.