Lil Uzi Vert feldolgozta a Chop Suey-t, és nincs benne köszönet

Nuskull Magazin

Úgy látszik, ez a hét a nu metal-slágerek feldolgozásáról szól, és miután a Falling in Reverse balladásította a Papa Roach leghíresebb dalát, most az emo rapper Lil Uzi Vert is a saját köntösét aggatta a System of a Down megkerülhetetlen rockdiszkó-himnuszára.

Ha máshonnan nem is, a hazai BMTH-koncerten debütált legfrissebb közösködésből már ismerős lehet a 27 éves előadó, akinek pénteken jött ki a harmadik lemeze Pink Tape címmel, az anyag pedig amellett, hogy 26 dalt darál bele közel másfél órába(!), többek közt felvonultat egy BMTH featet (nyilván nem az AmEN! az), egy Babymetal-vendégeskedést és a már említett System’ kávört. Maradjunk annyiban, hogy a mindössze CS (enyhe Counter Strike-utalás?) nevet viselő trekk nem a legjobb interpretációja Serjék halhatatlan dalának. Valahol a hamis tribute-zenekaros próbálkozás és a részegen karaokezás között huppan egy méretes seggest.

Ha pedig valaki azt mondja, hogy a hip hop világából érkezők nem tudnak jól feldolgozni rock- és metalszámokat, az hallgassa meg a War Pigs T-Pain-által újramunkált verzióját. Na, az parádés, ez nem annyira. Viszont elég a szóból, mutatjuk is a számot, alatta pedig az Oliéknak tett szívesség viszonzását.

//www.youtube.com/watch?v=k6KSGv0xuIw

//www.youtube.com/watch?v=eksJcAuRw6k

Ja, és bár kissé off topic, de a Pink Tape megjelenésének napján a britek egy youtuberrel, történetesen a Corpse fedőnevet viselő producerrel is kihoztak egy közös dühöngést. Ez is ékes példája annak, hogy a “bringmí” egyszerűen nem tud megülni a tomporán.

//www.youtube.com/watch?v=1fmh-xCuCf4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.