Novemberben Enter Shikari a Barba Negrában

Nuskull Magazin

Az Enter Shikari sokszor, sok helyen megfordult már az országban, mi meg itt a NuSkullon ugyancsak sokszor, sokan és sokféleképpen megírtuk már, hogy mennyire verhetetlenek élőben. Idén pedig megint új fejezettel bővül a sztori, ugyanis november 10-én a Barba Negra piros színpadán játszanak az angolok, ahol az idén megjelent A Kiss for the Whole World albumukat fogják bemutatni. Az előzenekar a szintén brit Lake Malice lesz, akik szintén elektronikával jócskán felturbózott modern metalt játszanak, bár kicsit talán közelebb áll a stílusuk a Spiritbox és a BMTH hangzásához, mint a Shikariéhoz.

A buli mögött egyébként egy új hazai promoter, a Honeycomb Live áll. A jegyelővétel június 30-án indul, további részletek a facebookos eventben.

//www.youtube.com/watch?v=vqPXV6bh1Vw

//www.youtube.com/watch?v=s4AoTE3LtIY

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.