Hétfőn hétzenekaros minifesztivál a Barba Negrában

Rockvilág.hu online rockmagazin

Igazi minifesztivál várja a Barba Negrába kilátogatókat hétfőn. A H-Music szervezésében mind a két színpadon összesen hét zenekar fog majd egy egész estés bulit csapni. Érkezik Az Amon Amarth, a Behemoth, és a Bleed From Within is.
 

 
 
A H-MUSIC, a ROCK1, a BARBA NEGRA és a COBRA AGENCY bemutatja:
AMON AMARTH – THE GREAT HEATHEN TOUR
BEHEMOTH
BLEED FROM WITHIN
NOBLE VICTORY
KYLFINGAR
FROM THE SKY
LOVECROSE
BARBA NEGRA OPEN AIR
Budapest
2023.07.03.
➽ HELYSZÍN // VENUE
Barba Negra Open Air Stage
Budapest – XXI. kerület
Szállító u. 3.
❒ MENETREND / SCHEDULE:
kapunyitás / doors: 17:00
❒ JEGYÁRAK / PRICES:
9999 Ft ▲ Early Bird – limitált (!)
12999 Ft ▲ Elővételben 1. – 2023.04.30-ig
13999 Ft ▲ Elővételben 2. – 2023.06.30-ig
14999 Ft ▲ 2023.07.01-től és a koncert napján
 
 
❒ JEGYINFORMÁCIÓ / TICKET INFORMATIONS
▲ Felelősséget csak a ROCK1, vagy hivatalos partnereinktől vásárolt jegyekért tudunk vállalni. // We can only take responsibility for those tickets which were bought at ROCK1 or at our official partners.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen! // Please do not post
your ticket at any online interface!
 
❑ KORHATÁR A PROGRAMOKRA // AGE LIMIT
18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten! /// Visitors under 18 should be accompanied by parents!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.