Åskväder – Turn The Tide – új videó

Fémforgács

A svéd garage rock / power-hard rock /heavy rock trió az Åskväder a napokban adta ki Turn The Tide című kislemezes dalának hivatalos videóját, ami után egy rövidebb dél-Európai turnéra indultak.

Egy tökéletes világban nem létezik igazságtalanság. A Turn The Tide egy olyan valós világban képeit mutatja, amellyel l mindennap megküzdesz. A dalszöveg ezt a küzdelmet és erre a sikerre tett kísérleteket írja le. Zeneileg kicsit felpörgettük a tempót az eredeti elképzeléshez képest, és hozzáadtunk néhány a ’80-as évekbeli harmóniáját, hogy elérjük a tökéletességet. Nagyon elégedettek vagyunk ennek a számnak az eredményével és hangzásával, mert ez egészen biztosan új szintre emeli a hangzásunkat!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.