Knife – Heaven Into Dust – klippremier

Fémforgács

Augusztus 25-én érkezik a nyers blackened speed/punk metalt játszót német Knife új lemeze, a Heaven Into Dust. Az 10 dalos album a Napalm Records kiadásában fog megjelenni, amiről címadó daluk videóját nézhetitek meg.

Íme, elkezdődött! Közeleg a második roham. A mennyország tűzben fuldoklik, és mi büszkén mutatjuk be nektek hamarosan megjelenő új albumunk első videóját..A KNIFE visszatért, hogy elhozza az acél valódi hangját. Minket a rock ‘n’ roll istenei küldtek, nincs megállás.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.