Casketgarden – évfordulós újrakiadás

Fémforgács

Mint korábban hírt adtunk róla, egy különleges 20. évfordulós, remasterizált kiadás érkezik a Casketgarden 2003-as This Corroded Soul of Mine lemezéből, limitált rozsda/fehér márvány vinyl/bakelit és digipack CD formátumban. A digipack CD-n a 2002-es The Non-Existent demo teljes anyaga is helyet kap majd bónuszként. A lemezt itton a Metal.hu adja ki és terjeszti, de Európa szerte elérhető lesz a Season of Mist webshopjából, illetve Észak-Amerikában ugyancsak a Season of Mist North America webshopjából. 

Minden előrendelőnek és vásárlónak egy különleges ajándékot terveztek, amiről azonban majd jövő héten fognak bejelentést tenni. Úgyhogy érdemes feliratkozni a Casketgarden YouTube csatornára https://www.youtube.com/@CasketgardenOfficial.
A lemez első kislemeze az I Witness, amihez a gitáros Balázs egy szöveges videót készített.

A dal már elérhető lesz a legtöbb streaming szolgáltató kínálatában.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6lk5ZvoebglSUFluK8fEs9
Előrendelés: https://metal.hu/shop/zenekar/casketgarden/

Casketgarden elérhetőségei:
E-mail: casketgarden666@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/Casketgarden

Youtube: https://youtube.com/@CasketgardenOfficial

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.