Judas Priest- és Iron Maiden-dalok egy koncerten, sajnos csak Angliában

Hard Rock Magazin

A KK’s Priest brit turnét hirdetett, melyen előzenekarai Paul Di’Anno és a Burning Witches. Biztosak lehetünk benne, hogy számtalan Judas Priest- és Iron Maiden-dal elhangzik egy-egy este a ‘Priests, Killers & Witches’ elnevezésű koncertsorozaton.

Úgy látszik, jól sikerült Paul Di’Anno térdműtétje, mert bár még mindig kerekesszékben, de tavasszal már lezavart pár koncertet Közép- és Dél-Amerikában, hamarosan pedig angol földön is újra fellép zenekarával. A Judas Priest alapítója, dalszerzője és gitárosa, K.K. Downing bejelentette, hogy a KK’s Priest októberben egy rövid brit turnéra indul Paul Di’Anno és a Burning Witches társaságában. Az ötállomásos ‘Priests, Killers & Witches’ turnén feltehetően sok-sok Judas Priest- és korai Iron Maiden-dalt hallhatnak majd a rajongók. Mindezek kvázi bemelegítő koncertjeként, júliusban hazai pályán, a KK’s Steel Millben adják első közös koncertjüket.

KK's Priest

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.