A Chelsea Grin énekesével közösen dühöng a Heedless Elegance

Nuskull Magazin

Idén tavasszal vágott bele harmadik lemezének promójába a budapesti metalcore-úthenger Heedless Elegance. Nem is aprózták el, rögtön az első dal, a The Way of Every Loss egy nagynevű külföldi vendéget is magával hozott, mégpedig a modern metalban jelenleg megkerülhetetlennek számító ausztrál billentyűs/producert, Misstiq-et.

A srácok nem várattak soká, máris meghozták a második dalt az egyelőre cím nélküli lemezről: a The Threads ha lehet, még tovább emeli a tétet, hiszen a zenekar nem mást zsákolt be hozzá vendégnek, mint a modern deathcore/metalcore-szntér egyik legbikább torkát, Tom Barbert személyesen, aki olyan bandákban jelent veszélyt a hallójáratokra, mint a Chelsea Grin, a Darko, korábban pedig a Lorna Shore gárdáját erősítette. A dal idelent már hallgatható is, és ezzel együtt a kvintett előre is sorolta magát az év legvártabb hazai kiadványainak listáján.

A zenekarral élőben legközelebb augusztus 10-én lehet találkozni a budapesti Arzenál Live-ban, a Hell Vill fesztiválon.

//www.youtube.com/watch?v=FMMvqNU7l5I

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.