Sharon den Adel a Within Temptation készülő albumáról: "Teljesen más lesz, mint amit megszoktak a rajongóink"

Fémcsajok

Jó ideje dolgozik új, immáron kilencedik sorlemezén a Within Temptation, ám eddig semmi konkrétumot nem árultak el a készülő újdonságról. Megjelentettek viszont hat kislemezt 2020 májusa és 2023 májusa között - ezek sorrendben az Entertain You, a The Purge, a Shed My Skin, a Don't Pray For Me, a The Fire Within és a Wireless voltak. 

Annyit tudni lehet: az új korong a 2019 elején kiadott "Resist" album vonalát követi majd, amely korong már teljes egészében a modern metal jegyében született. 

A holland zenekar énekesnője, Sharon den Adel a napokban a franciaországi Hellfesten tartott koncertjük előtt adott interjút egy sajtókonferencián, ahol ismét megosztott néhány titkot a lemezről.

Mindig törekszünk arra, hogy zeneileg fejlődjünk. És azok a dolgok, amiket most próbálgatunk, igazi kihívást jelentenek számunkra. Az új album egészen más lesz, mint amit az emberek megszoktak tőlünk. Új zenekarok inspiráltak minket, akik most valóban új hangzást képviselnek, és ezt próbáljuk beleépíteni a zenénkbe. Ez kicsit technikás jellegű vonal. 

- fedte fel a frontasszony, aki nemrég azt is elmondta, miért jó, ha egyelőre csak dalokkal jelentkeznek, most pedig újfent kitért a témára:

Ha megnézzük a dance-t és más műfajokat is, úgy látom, csak kislemezeket jelentetnek meg. Ennek éppúgy megvan az előnye és a hátránya is. Nekünk azért jó ez, mert így a média hosszabb ideig beszél a zenénkről. A hagyományos lemezkiadás menete úgy történik, hogy kiadsz három kislemezt, aztán kiadod az albumot, és néhány hét alatt lemegy az egész felhajtás. Most megpróbáljuk az utolsó bőrt is lenyúzni rólatok.

- zárta nevetve gondolatait.

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.