Újabb dalt adott ki az új hazai death metal-szupergrupp, a Noble Victory

Nuskull Magazin

Még egy friss szám érkezett a kipróbált hazai zenészekből álló Noble Victory szupergrupptól, amiben többek között a Bridge to Solace-ből, a Magma Rise-ból, az On Gravesből és a This Callingból ismert arcok játszanak dallamos death metalt. A Minotaur című debütlemezükről a két hónapja bemutatott Boulevard of Illusions után most a Digital Sacrophagus című dal jelent meg.

Az új dalról az alábbiakat osztotta meg a csapat:

A konceptalbum történetének ezen részében az emberi ösztön megváltoztathatatlan rossz tulajdonsága, a hatalomvágy kerül fókuszba. Az ember megkapja az esélyt az anyag teremtőjétől, hogy bekerüljön egy olyan pantheonba, ahol a világegyetem alakításakor figyelembe veszik az emberi jó tulajdonságait. Egyik vezetője lesz, építhet világokat, hozzájárulhat, pozitív teremtő értékekkel teheti teljesebbé az ismert valóságot. De ez a felhatalmazás felszínre hozza a hatalmi kísértést, és Démiurgosz ezt sajnos túl későn vette észre…

Az album július 3-án fog megjelenni, és ugyanezen a napon lesz a zenekar bemutatkozó koncertje is a Barba Negrában, ahol az Amon Amarth és a Behemoth előtt játszanak majd.

//www.youtube.com/watch?v=Aymns_PqL2k

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.