Itt a Sunami meglepetés debütáló nagylemeze

Nuskull Magazin

Már 2019-es első demójával is magára vonta a színtér figyelmét a kaliforniai San Joséból származó Sunami. Kíméletlen, kompromisszummentes metalos hardcore-jával a négyes hamar belopta magát a szívekbe – és az állkapcsokba is. Azóta több kisebb kiadványt szabadítottak a világra, köztük egy zseni splitet az azóta földbe állt Gulchcsal, azonban az első igazán “nagyformátumú” kiadványuk még váratott magára – ezidáig. 2023. június 14-én, szerdán a banda fellőtte a világhálóra a szimplán csak a saját magáról elnevezett első nagylemezét. A nyolcdalos, 17 perces eresztés a Triple B gondozásában jelent meg, és pont úgy rúgja szilánkosra a bordáidat, mint ahogy azt el is várnád tőle.

A legjobb az egészben, hogy van még kb. két hét az anyag bemagolására, mielőtt a No Pressure-rel közös csűrdöngölésük hazánkba ér. A július 3-i Dürer Kert-es koncerten rajtuk kívül még a Pain of Truth, a Restraining Order és a C4 kezeskedik a korántsem életbiztosítás-kompatibilis állapotokról. Esemény a facebookon, jegyek a Tixán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.