FEZEN – Másfél hónap a fehérvári fesztiválig

Hard Rock Magazin

Senkinek nem kell bemutatni a FEZEN-t, a Fehérvári Zenei Napokat, lépett már fel itt a Europe, a Judas Priest, Yngwie Malmsteen, Alice Cooper, a Helloween pedig már harmadszor érkezik a fesztiválra, de rajtuk kívül is számos hazai és külföldi fellépő vonzhatja a rockereket. Lássuk az idei felhozatalt részletesen!

Szerdán a Main Stage-en kezd a Carson Coma, őket követi a Bagossy Brothers Company és a Road. A Sátras Színpadra kerül a Leander Kills és az AWS, és a FEZEN Klub Csarnokba szorul az End Of Paradise, a divideD, a Dorothy, a Wall Of Sleep, a Magma Rise és a Lazarvs.

Csütörtökön a Main Stage-et a Valmar, a Halott Pénz és a Black Eyed Peas bitorolja, de cserébe a Sátras Színpadon olyan hazai rocknagyságok lépnek fel, mint a Deák Bill Blues Band, a Lord, az ex-Pokolgép-tagokból álló Totális Metál, valamint a Bëlga, a FEZEN Klub Csarnokban pedig erre még ráerősít a Dying Wish, a Vodka For Kids, a Kies, a Down For Whatever, a Necropsia és az Aurora.

Pénteken még mindig a pop műfaj uralja a Main Stage-et, a Wellhello, Azahriah és Majka fellépésével párhuzamosan azonban a Sátras Színpadon az Omega Diatribe, a Cadaveres, az Ugly Kid Joe és a Guano Apes zenél, a FEZEN Klub Csarnokban viszont a Salvus, a From The Sky, az Alcohol, a Mudfield, a Noble Victory és az Archaic lép fel, a szombati napba pedig a Rage Against The Machine dalaival lehet átlépni, a RATM Tribute By Subscribe segítségével.

Szombaton aztán ismét a rockereké a Main Stage, a Depresszió vezeti fel a HammerFall és a Helloween koncertjét, mialatt a Sátras Színpadon a Cro-Mags és a Fish! melegít be a retró partinak: a Kozmix, a Village People, valamint Korda György és Balázs Klári lép fel itt. Aki nem kíváncsi rájuk, az a FEZEN Klub Csarnokban tombolhat a Don Gatto, a Fueled, az AMD, a The Joystix, az Insane, a Junkies vagy a Dalriada műsora alatt.

Órára lebontva itt olvashatod a programot, további részletek a fesztivál Facebook-eseményoldalán, jegyek pedig itt!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.