Jubileumi fesztiválra jubileumi turnét!

Hard Rock Magazin

A legendás motormárka, a Harley-Davidson szokásos évi nagy fesztiválját idén Budapesten tartja, megalakulásuk 120. évfordulóját négynapos koncertsorozattal ünneplik, melynek egyik sztárfellépője Glenn Hughes lesz, aki a ‘Burn’ 50. évfordulójának ünneplését már idén elkezdte. Hughes mellett a fesztivál headlinerei az Airbourne, a Larkin Poe és a Wolfmother lesznek. Fellép még a Danko Jones, a The Darkness, a női Deep Purple tribute banda, a Strange Kind Of Women, a Kris Barras Band és a The Picturebooks, a hazai élvonalat az EDDA Művek, a Pokolgép és az Anna And The Barbies reprezentálja.

A  június 22. és 25. közt megrendezésre kerülő jubileumi Harley-Davidson Fesztivál sztárfellépői közt talán a Deep Purple egykori basszusgitáros-énekese, Glenn Hughes a legnagyobb név. Nos, nem akármilyen programmal érkezik a legendás muzsikus, bár csak jövőre lesz a Purple legendás ’Burn’ albuma ötvenéves, ő már ebben az évben elkezdte a fél évszázados jubileumi turnét. A koncerten el fogja játszani az album nagy részét, emellett más, jól ismert Purple-szerzemények is terítékre kerülnek.

A turné korábbi állomásainak műsora alapján Budapesten nagy valószínűséggel ezt a programot fogja játszani:

Stormbringer
Might Just Take Your Life
Sail Away
You Fool No One
Mistreated
Gettin’ Tighter
This Time Around
You Keep On Moving

Highway Star
Burn

A 72 éves Hughes napjai igen aktívan pörögnek manapság, hiszen nem olyan régen bejelentette, hogy elhagyja a Dead Daisiest, ugyanakkor újra összejött a brit-amerikai szupercsapat, a Black Country Communion, hogy összerakják a banda ötödik stúdiólemezét.

A Harley-Davidson Fesztiválra jegyek még kaphatók az Eventimnél, részletek és napi idővonal az esemény Facebook-oldalán, de érdemes megnézni a fesztivál programajánlóját is.

Harley Davidson

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.